Четверг, 28.03.2024, 22:06
Ped.ideyki.ua
сеть учителей начальных классов
г.Харцызска  Донецкой области
 
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Акция
Наш опрос
Откуда Вы узнали о сайте?
Всего ответов: 96
Кнопка сайта

Если мы Вам понравились, то поставьте нашу кнопку на вашем сайте или блоге
Друзья сайта
Непоседы - сайт для детей и их родителей, чем занять ребенка. Nachalka.com - сайт для детей, родителей, учителей начальной школы. Поисковик для учителей
Сайт методиста Газимагомедовой Оксаны

Иловайский УВК №1
Главная » 2013 » Март » 21
Шановні колеги!
З 8 по 12 квітні 2013 року в м. Черкасах відбудеться авторський п'ятиденний семінар (40 годин) академіка Російської академії освіти, професора, доктора психологічних наук, іноземного члена Академії Педагогічних Наук України, президента Міжнародного Центру Гуманної Педагогіки Шалви Олександровича Амонашвілі за темою «Основи гуманно-особистісного підходу до дітей в освітньому процесі» .

Видатний педагог-новатор у віртуозній захоплюючій формі ділиться своїми знаннями, досвідом, неповторною енергетикою глибокої любові до дітей. Під час семінару Шалва Олександрович проведе майстер-класи у вигляді відкритих уроків із учителями та учнями.

За відгуками вчителів-учасників попередніх семінарів, незалежно від їхнього досвіду роботи, участь у семінарі Ш.О.Амонашвілі кардинально змінила їхнє ставлення до власної професії та уявлення про неї.

Нові ідеї, натхнення до роботи, бажання якнайшвидше побачитися зі своїми учнями – перші, безпосередні враження після семінару.

На семінар запрошуються педагоги, психологи, методисти, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, викладачі вищих навчальних закладів, студенти педагогічних та психологічних факультетів, батьки та усі бажаючі.

Умови участі у семінарі:

Семінар відбудеться з 8 до 12 квітня 2013 року у Черкаському міському Будинку культури імені Івана Кулика за адресою: м.Черкаси, вул. Благовісна, 170.

Реєстрація учасників семінару й видача запрошень відбудеться 8 квітня 2012 року в Черкаському міському Будинку культури імені Івана Кулика з 8-00 до 11-00 год. Видача сертифікатів – 12 квітня.

Оргвнесок – 200 грн. за п’ять днів.

Організаційний внесок можна внести за реквізитами: ЧОВ Педагогічне товариство України, Код 03975676; р/р 26006000039964; ПАТ «УКРСОЦБАНК»; МФО300023. Призначення платежу: Оргвнесок за участь у семінарі.

Іменний Сертифікат за підписом Ш.О. Амонашвілі учасники семінару отримають за умови відвідування усіх п’яти днів.

Проїзд, проживання та харчування учасників семінару здійснюється за рахунок відряджуючої сторони або за власний рахунок. За бажанням, учасникам надається можливість проживання в гуртожитку інституту.

Заявки на участь у роботі семінару (форма тут) направляти на e-mail: lansvet@ukr.net
Заявки на поселення приймаються до 30 березня 2013 року.

Довідки за телефонами: 050-980-94-82; 063-065-24-73 - Гаряча Світлана Анатоліївна


Просмотров: 752 | Добавил: Ксюша | Дата: 21.03.2013 | Комментарии (0)

<--! -->
Поиск
Календарь
Часики
Фотоколлаж
Интересно для всех
  • Раскраска.ком - разукрашки для вашего ребенка
  • Познайка.ру - раскраски, поделки, детские стихи, развивающие игры

  • Безопасный поисковик для детей
    Погода
    Статистика
    Locations of visitors to this page Счетчик посещений Counter.CO.KZ Рейтинг@Mail.ru
    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Copyright MyCorp © 2024