Четверг, 28.03.2024, 21:28
Ped.ideyki.ua
сеть учителей начальных классов
г.Харцызска  Донецкой области
 
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Акция
Наш опрос
Откуда Вы узнали о сайте?
Всего ответов: 96
Кнопка сайта

Если мы Вам понравились, то поставьте нашу кнопку на вашем сайте или блоге
Друзья сайта
Непоседы - сайт для детей и их родителей, чем занять ребенка. Nachalka.com - сайт для детей, родителей, учителей начальной школы. Поисковик для учителей
Сайт методиста Газимагомедовой Оксаны

Иловайский УВК №1
Главная » Архив материалов

ВІТАЄМО
переможців творчого конкурсу "Кращі батьківські збори" від видавництва "Шкільний світ"
У номінації "Батьківські збори в початковій школі" 
1 місце розділили — КРЕТИНІНА Світлана Юріївна, МЕРГАСОВА Надія Олександрівна, МЕДВЕДКІНА Ольга Анатоліївна, учителі Зугреського НВК №3 «Різнопрофільний ліцей—загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів» та ШЕВЧЕНКО Ольга Юріївна, учитель Харцизької ЗОШ І—ІІІ ступенів №7 Харцизької міської ради Донецької обл.
2 місце розділили — САВЧУК Лариса Василівна, МАНИЦЬКА Наталя Юріївна, ХУДЯКОВА Наталя Василівна, МОЛЧАНОВА Олена Геннадіївна, учителі Харцизького НВК №2; ХОМА Олена В’ячеславівна учитель Харцизької ЗОШ І—ІІІ ступенів №1; КАЦЮБА Вікторія Андріївна, учитель Харцизької спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов І—ІІІ ступенів №26, Донецька обл.
 
Просмотров: 896 | Добавил: Ксюша | Дата: 26.03.2013 | Комментарии (0)

Шановні колеги!
З 8 по 12 квітні 2013 року в м. Черкасах відбудеться авторський п'ятиденний семінар (40 годин) академіка Російської академії освіти, професора, доктора психологічних наук, іноземного члена Академії Педагогічних Наук України, президента Міжнародного Центру Гуманної Педагогіки Шалви Олександровича Амонашвілі за темою «Основи гуманно-особистісного підходу до дітей в освітньому процесі» .

Видатний педагог-новатор у віртуозній захоплюючій формі ділиться своїми знаннями, досвідом, неповторною енергетикою глибокої любові до дітей. Під час семінару Шалва Олександрович проведе майстер-класи у вигляді відкритих уроків із учителями та учнями.

За відгуками вчителів-учасників попередніх семінарів, незалежно від їхнього досвіду роботи, участь у семінарі Ш.О.Амонашвілі кардинально змінила їхнє ставлення до власної професії та уявлення про неї.

Нові ідеї, натхнення до роботи, бажання якнайшвидше побачитися зі своїми учнями – перші, безпосередні враження після семінару.

На семінар запрошуються педагоги, психологи, методисти, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, викладачі вищих навчальних закладів, студенти педагогічних та психологічних факультетів, батьки та усі бажаючі.

Умови участі у семінарі:

Семінар відбудеться з 8 до 12 квітня 2013 року у Черкаському міському Будинку культури імені Івана Кулика за адресою: м.Черкаси, вул. Благовісна, 170.

Реєстрація учасників семінару й видача запрошень відбудеться 8 квітня 2012 року в Черкаському міському Будинку культури імені Івана Кулика з 8-00 до 11-00 год. Видача сертифікатів – 12 квітня.

Оргвнесок – 200 грн. за п’ять днів.

Організаційний внесок можна внести за реквізитами: ЧОВ Педагогічне товариство України, Код 03975676; р/р 26006000039964; ПАТ «УКРСОЦБАНК»; МФО300023. Призначення платежу: Оргвнесок за участь у семінарі.

Іменний Сертифікат за підписом Ш.О. Амонашвілі учасники семінару отримають за умови відвідування усіх п’яти днів.

Проїзд, проживання та харчування учасників семінару здійснюється за рахунок відряджуючої сторони або за власний рахунок. За бажанням, учасникам надається можливість проживання в гуртожитку інституту.

Заявки на участь у роботі семінару (форма тут) направляти на e-mail: lansvet@ukr.net
Заявки на поселення приймаються до 30 березня 2013 року.

Довідки за телефонами: 050-980-94-82; 063-065-24-73 - Гаряча Світлана Анатоліївна


Просмотров: 752 | Добавил: Ксюша | Дата: 21.03.2013 | Комментарии (0)

                             Для керівників ЗНЗ, учителів початкових класів
У розділі "Документи" розміщено офіційні документи стасовно порядку закінчення 2012-2013 н.р. та проведення Державної підсумкової атестації в 4 класах:
- наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 19.11.2012 № 1295 "Про форми, зміст і підготовку до проведення у 2012/2013 навчальному році державної підсумкової атестації учнів (вихованців) системи загальної середньої освіти";
- наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 25.01.2013р № 55 "Про надання грифа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України збірникам завдань для проведення державної підсумкової атестації";
- лист Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 08.02.2013р. № 1/9-92 "Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2012/2013 навчальному році"

 
Просмотров: 751 | Добавил: Ксюша | Дата: 13.03.2013 | Комментарии (0)

Просмотров: 823 | Добавил: Ксюша | Дата: 27.12.2012 | Комментарии (0)

        
Гостеприимно встречали учащиеся начальных классов Харцызской общеобразовательной школы І-ІІІ ступеней №3 своих друзей из детского сада №16 «Сказка». "Встреча с будущими первоклассниками, открытые уроки проходили в рамках недели начальных классов"- делится впечатлениями заместитель директора по воспитательной работе Ирина Матвеевна Старцева.
Школьники показали классные комнаты, библиотеку, столовую, медицинский кабинет, спортивный зал. С восторгом малыши посмотрели выступления своих старших товарищей: инсценированное представление сказки «Сирко» и украинских народных традиций «Обжинки». В благодарность звучали дружные аплодисменты и теплые слова. А воспитатели посетили открытый урок обучения грамоте в 1-б классе, проведенный учителем Кушнир Е.Н. А еще учащиеся начальных классов показали свои творческие способности в конкурсах рисунков «Мой родной край», инсценированной детской сказки, сочинений о лучшем учителе.
Просмотров: 727 | Добавил: Ксюша | Дата: 11.12.2012 | Комментарии (0)

Учителям початкових класів!
 
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України інформує, що з 1 жовтня до 25 січня 2012 року в загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах України редакція пізнавально-розважального дитячого журналу «Професор Крейд» проводить дитячий конкурс «Україна в мініатюрі».
До участі запрошуються учні початкових класів (1-4 класи) загальноосвітніх навчальних закладів віком від 6 до 12 років разом зі своїми вчителями. Також запрошуються вихованці позашкільних навчальних закладів (гуртків, секцій тощо) разом із керівниками.
Детальніше:
- Положення про проведення Всеукраїнського дитячого конкурсу «Україна в мініатюрі»
Просмотров: 1064 | Добавил: Ксюша | Дата: 01.11.2012 | Комментарии (0)

Педагогам початкової школи!

Запрошуємо вчителів до участі в щорічному Всеукраїнському конкурсі "Панорама творчих уроків - 2013".
Тема цьогорічного конкурсу: «Інтегроване навчання з використання ІКТ» (перевага надається роботам орієнтованим на формування життєвих компетентностей школяра).
Конкурс проводиться з 1 жовтня 2012 р. по 31 березня 2013 р. у три етапи.
Для участі в конкурсі необхідно надіслати до видавництва:
- заявку встановленої форми на електронну адресу panorama@osvita.ws
- квитанцію (ксерокопія або сканування) про передплату видань «Шкільного світу» 6 міс. або 12 міс. 2013 р.;
- конспект уроку (позаурочного заходу) чинної навчальної програми з використанням інформаційно-комунікаційних технологій з чітко визначеним місцем їх застосування;
- мультимедійні матеріали до уроку: презентації на 10 слайдів у Power Point, аудіо-, відеофайли, авторські ігри, демонстраційні зразки — таблиці, схеми тощо;
- відповіді/розв’язання до всіх завдань уроку.
Заявка, мультимедійний матеріал та конспект уроку (позаурочних заходів) має бути надісланий на CD-R та у роздрукованому вигляді (Word, 12 кегль, інтервал 1,5) на адресу: 01014, м. Київ, вул. Тимірязєвська, 2 з позначкою «Панорама творчих уроків»
Детальніше про умови конкурсу тут.

Просмотров: 1077 | Добавил: Ксюша | Дата: 01.11.2012 | Комментарии (0)

Шановні вчителі початкових класів!
20 грудня 2012 року Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проводить Форум "Панорама творчого пошуку педагогів початкової школи області".
До участі в обласному освітянському заході запрошуються шкільні методичні спільноті (МО, творчі групи, школи різних рівнів тощо) та педагогічні працівники, які в умовах нового Державного стандарту впроваджують інноваційні ідеї, авторські методики, технології, окремі інноваційні методи, прийоми та форми роботи навчального та виховного процесів.
З умовами проведення обласного Форуму можна познайомитися тут.
Просмотров: 677 | Добавил: Ксюша | Дата: 29.10.2012 | Комментарии (0)

З метою удосконалення організації навчально-виховного процесу в перших класах загальноосвітніх навчальних закладів з 5 по 23 жовтня 2012 р. Міністерство освіти, молоді та спорту України проводить Всеукраїнські інтернет-збори батьків першокласників
 

Просмотров: 798 | Добавил: Ксюша | Дата: 16.10.2012 | Комментарии (0)

Просмотров: 780 | Добавил: Ксюша | Дата: 03.10.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 »
<--! -->
Поиск
Календарь
Часики
Фотоколлаж
Интересно для всех
  • Раскраска.ком - разукрашки для вашего ребенка
  • Познайка.ру - раскраски, поделки, детские стихи, развивающие игры

  • Безопасный поисковик для детей
    Погода
    Статистика
    Locations of visitors to this page Счетчик посещений Counter.CO.KZ Рейтинг@Mail.ru
    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Copyright MyCorp © 2024